NIEUWS – MATTHÄUS PASSION 2020 GEANNULEERD

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan, zijn Philipskoor en Kamerorkest Alveare genoodzaakt alle Matthäus Passion-concerten van 3, 4 en 5 april 2020 te annuleren.

Wij betreuren het zeer dat we dit jaar de Matthäus Passion niet kunnen uitvoeren. Het is een baken in onze jaarlijkse concertagenda, een werk waar we altijd zeer naar uitzien. Dit is voor het eerst sinds de start van de traditie in 1948 van het Philip’s Koor, dat er de noodzaak is, de uitvoeringen af te gelasten. Natuurlijk geven wij de hoogste prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en koor-/orkestleden. En daarmee is deze afgelasting dus onontkoombaar.

Wij zullen binnenkort contact opnemen met alle mensen die een ticket hebben gekocht i.v.m. restitutie of donatie van het aankoopbedrag.

Mensen die hun kaartjes niet via onze website maar bij fysieke verkooppunten aangeschaft hebben, kunnen een kopie van de kaartjes met contact- en bankgegevens naar het volgende e-mailadres sturen: kaartenverkoop@philipskoor.nl. Dit kan uiterlijk tot 31 maart 2020.